Doblet de Terrassasports en l’Absolut per equips del Vallès

El Club Terrassasports es va proclamar campió en les 2 modalitats Femení i Masculí, aconseguint el doblet en el 1r . Torneig Absolut per equips del Vallès .
En Femení les campiones del Terrassasports es van imposar a l’equip del Cercle Sabadellès que venia de la prèvia per un contundent 5/ 0 .
En la modalitat Masculina les semifinals van aparellar a 2 dels equips amb més opcions i el Terrassasports va guanyar per un 4/ 1 al equip del Cercle Sabadellès , en l’altra semifinal el Club Egara també va guanyar amb claredat el Can Berardo per 4 /1. La final va estar molt disputada i amb grans partits , al final el triomf va caure del costat dels nois de Jorge Altuna per un ajustat 3/2 , a les files del Club Egara va jugar com a parella número 1 l’actual campió de Catalunya i número 1 del circuit català Adrian Biglieri .
Agrair a Guillem i Jordi del Terrassa Club de Pàdel per la seva acollida a tots els equips , jugadors i seguidors del pàdel en general . Un cop acabat el torneig serà el moment de demanar opinions per millorar la 2a edició de l’Absolut per equips 2014 .

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *